Napilt Rapla alistanud Kalev/Cramo on ühe võidu kaugusel finaalist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rapla Avise ja BC Kalev/Cramo vahelise poolfinaalseeria teise kohtumise võitis 83:78 Kalev/Cramo ning asus seeriat 2:0 juhtima. Teisele poolajale 11-punktilises kaotusseisus vastu läinud Rapla jõudis veel viimasel mänguminutil nelja punkti kaugusele, kuid ei suutnud otsustavatel hetkedel täpne olla. Võitjate poolelt oli resultatiivseim Rolands Freimanis 16 punktiga. Kaotajate poolelt viskas Indrek Kajupank 24 silma.

Enne mängu:

Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaalseerias kohtuvad täna kell teistkordselt Rapla Avis ja BC Kalev/Cramo. Avamängu võitis Kalev/Cramo 84:74. Kohtumine algab Rapla Sadolini spordihoones kell 19.10.

Kolme võiduni mängitava seeria teises kohtumises peab Kalev/Cramo hakkama saama ilma Mario Delaši ja Sten-Timmu Sokuta. Rapla poolel jättis eelmise mängu vahele Maurice Kemp, kellel oli probleem seljaga. Pärast esimest mängu avaldas Aivar Kuusmaa lootust, et Kemp võiks teiseks mänguks palliplatsile naasta.

Kempi lisandumine oleks Raplale suureks abiks, sest avamängus kaotati lauavõitlus 42:29. «Oli tunda, et üks põhimees on puudu ning Kalev/Cramo valitses lauas. Teine põhimees mängis täna natukene valesti. Loodetavasti on meil kolmapäeval Kempi näol lisakäik, kes aitab meil lauda kontrollida ning rünnakul olukordasid paremini lahendada,» rääkis Kuusmaa pärast avakohtumist.

Seeria esimeses mängus tuli Kalev/Cramol hakkama saada maa-ala kaitsega. «Maa-alaga me hätta ei jäänud, aga meie kolmeste protsent oli selline nagu ta oli. Oleks me kolmesed sisse pand, siis poleks Rapla maa-alaga jätkanud. Saime iseenesest viskele, aga meie rünnakuprotsent oli maa-ala vastu kehva,» rääkis Alar Varrak esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles