Hapud viinamarjad: West Hami bossi sõnul Leicester tiitlit ei vääri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Sullivan
David Sullivan Foto: PA Wire / SCANPIX

West Ham Unitedi boss David Sullivan ütles, et Leicesteri edu võti peitus õnnes ning mängulise poole pealt pole nad sugugi paremad kui West Ham.

«Nad said hooaja jooksul 11 penaltit ning neil polnud praktiliselt ühtegi tõsist vigastust. Nad kasutasid vaid 18 mängijat kogu hooaja peale. Lisaks mängisid kaks nende mängijat üle oma võimete, lüües rohkem väravaid, kui oma elu jooksul kokku,» rääkis Sullivan Sky Sportsile.

67-aastase Sullivani sõnul väärinuks tiitlit hoopis Manchester City või Tottenham. «Leicester palkas hea poolkaitsja, kes lõi särama. Muus osas nad ei olnud meist (West Hamist) paremad. Tiiltlit väärinuks Manchester City või Tottenham, kes heal päeval on väga head meeskonnad, paremad kui Leicester City»

West Ham United asub pärast 35 mänguvooru 59 punktiga tabeli kuuendal real, jäädes Manchester Unitedist maha ühe punktiga ning mängu enam pidanud Manchester Cityst viie punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles