Tartu Maratoni pikale distantsile enam ei mahu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton.
Tartu Maraton. Foto: Ain Protsin.

Klubi Tartu Maraton teatel on täna õhtuse seisuga välja müüdud kõik 6000 tänavuse Tartu maratoni pikema, 63-kilomeetrise distantsi stardikohta.

Saada on veel 916 kohta lühemale, 31 km rajale.

«Viimased pooltuhat pääset pikale distantsile kadusid loetud päevadega,» räägib Klubi Tartu Maraton projektijuht Kunnar Karu. «Uskusime, et need müüakse läbi, kuid kindlasti ei osanud me arvata, et see sünnib nii kiiresti. Praegu oleme olukorras, kus poolteist kuud enne starti on alles vaid kohad lühemale distantsile ning ka need vähenevad jõudsas tempos,» lisab ta.

Tartu Maratoni programm on Karu sõnul üpris tihe ning sobiva suusasõidu peaks omale leidma ka kõik need, kes ei ole jõudnud ennast veel ühelegi distantsile registreerida.

22. jaanuaril kell 16.00 - 18.00 leiab aset Tartu Maratoni ühistreening trassil Tehvandi – Matu – Tehvandi, pikkusega 22 km.

13. veebruaril saab maratonitrassiga täies pikkuses tutvuda sündmuse Avatud Rada raames. Kell 9.00 antakse start 63 km ning kell 11.00 31 km distantsile. Talve nauditakse samadel radadel, mis põhivõistluselgi.
Täiendavalt toimub ka TervisPlussi 10. Tartu Maratoni Naistesõit stardiga Palult. Selle pikkuseks on 16 km. Avatud Raja raames toimuvad Otepääl ka lastesõidud, mis algavad kell 10.00. Sealt leiab 500 m, 2 km ja 3 km distantsid.

19. veebruaril kell 11.00 saavad Tartus, Tähtvere Spordipargis teoks traditsioonilised TILLUsõidud ja MINImaratonid, mis pakuvad hulgaliselt erinevaid radu. Oma leiavad nii päris väikesed kui ka juba kogenumad suusasõbrad. Korraldajad ootavad osalema ligi 2000 last nii Tartust kui kaugemalt.

20. veebruaril sõidetakse 40. Tartu Maratoni põhidistantsid
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles