Aivar Kuusmaa: kolmandas mängus võib absoluutselt kõike juhtuda

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avis Rapla - Kalev/Cramo.
Avis Rapla - Kalev/Cramo. Foto: Tairo Lutter

Rapla Avise korvpallimeeskond kaotas Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaalseeria teises kohtumises Kalev/Cramole koduväljakul 78:83 ja on nüüd mängudega 0:2 taga. Rapla peatreener Aivar Kuusmaa usub siiski, et teise poolaja hea esitus võib üle kanduda ka laupäeva.

«Minu sõnum oli mängijatele poolajal (Rapla oli 32:43 taga - toim) lihtne: me ei pea kellelegi midagi tõestama. Tegime esimese 20 minutiga kaheksa pallikaotust, teisel poolajal null! Me polnud lihtsalt pingeks valmis,» ütles ta pärast kohtumist.

«Kui mängime nii nagu teisel poolajal, siis võib laupäeval absoluutselt kõike juhtuda! Hea küll, me teeme kaitses mõningaid vigu, sest Kalev on ju tugev võistkond. Aga võitleme lõpuni. Nüüd tuleb lihtsalt peas restart teha ja uuesti lahinguks valmistuda,» lisas Kuusmaa.

Rapla resultatiivseimana 24 punkti toonud Indrek Kajupanga sõnul polnud võistkond mängu alguses valmis kaitses pingutama. «Kalev on väga hea kiirrünnakute võistkond, aga unustasime, et kaitsesse tuleb kiirelt tagasi joosta. Meil oli väga hea duhh, aga saime alles teisel poolajal kaitse korralikult tööle. Surusime neid hästi ja võib-olla tekkis neil võidukangestus. Taktikaliselt ei muutnud me ju midagi,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles