Hart: võinuksime vabalt finaalis mängida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart
Joe Hart Foto: PA Wire / SCANPIX

Manchester City väravavaht Joe Hart sõnas pärast 0:1 kaotust Meistrite liiga poolfinaalis, et meeskond võinuks vabalt finaalis mängida.

«Võinuksime vabalt finaalis mängida, kuid Real kontrollis mängu hästi ning tänu õnnelikule väravale pääsesid nad edasi,» sõnas väravavaht BT Spordile. «Me lihtsalt ei olnud lisakäiku. Agüero küll näitas end kohtumise lõpus, kuid kas me tegime kahe mängu jooksul piisavalt, et pääseda finaali,» küsis Hart.

Manchester City kaitsja Eliaquim Mangala sõnas, et City kaotas kogenenumale meeskonnale. «Real kaitses eduseisu hästi ning meil ei õnnestunud neid murda. Nelja parima sekka jõuda on uhke tunne,» rääkis ta.

City peatreener Manuel Pellegrini sõnul on kahetsusväärne, et omavärav eraldas kahte meeskonda. «Olen pettunud, kuna minu hinnangul oli tegemist võrdsete mänguga. Mõlemad mängisime kinniselt.» Pellegrini sõnul ei löönud Vincent Kompany vigastus neid rütmist välja. «Muidugi on halb, kui pead kohe mängu alguses keskkaitsjat vahetama, kuid meie probleemid ei olnud mitte kaitses vaid rünnakul. Sama lugu oli ka Realil, sest nad ei loonud eriti palju võimalusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles