Ronaldo: inimesed kipuvad unustama, kui kiiresti ma paranen

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Reuters / Scanpix

Madridi Real alistas Meistrite liiga poolfinaalis Manchester City 1:0 ning kohtub 28. mail Milanos peetavas finaalis Madridi Atleticoga. Kaks nädalat jalgpallist eemal olnud Cristiano Ronaldo sõnas pärast poolfinaali, et kuigi finaali jõuti napilt, on tegemist siiski erilise sündmusega.

«1:0 võit on väga napp tulemus, kuid me olime parem meeskond. Ma pole 15 päeva võistelnud, kuid inimesed kipuvad unustama, kui kiire paraneja ma olen. Tunnen end väsinult, kuid olen õnnelik,» sõnas Ronaldo.

Reali kapteni Sergio Ramose hinnangul väärib meeskond finaalipääsu. «Me alistasime suure meeskonna. Finaali pääsemine on kulgenud meie jaoks raskelt, kuid väärime seda kindlasti. Meistrite liiga on sari, mis nõuab meeletult keskendumist ning me peame seda hetke nautima.»

«Finaali võivad võita mõlemad meeskonnad. Praegu on oluline hetke nautida. Nii mängijad kui fännid väärivad seda», rääkis kohtumise järel Reali juhendaja Zinedine Zidane.

Gareth Bale, kellelt võeti ära löödud värav ning märgiti City omaväravaks, ei pea sellest suurt lugu. «Pole vahet, kes värava lööb. Tähtis on mäng võita ning me oleme taas finaalis. Tundsin, et oleme mängu tapmas, kuid me ei saanud õigel hetkel häid kontrarünnakuid,» avaldas Bale. «Põhjus, miks ma Reali tulin, oli võita Meistrite liiga. Üks tiitel mul juba on ning nüüd saan võimaluse võita ka teine.»

«Tunnen, et olen suureks kasvanud. Mu hispaania keel on parem, ma tunnen end meeskonnas paremini ning naudin taas siin jalgpalli mängimist,» jätkas Bale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles