Venemaa spordiminister: Kvjat naaseb peagi Red Bulli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat
Daniil Kvjat Foto: SCANPIX

Venemaa spordiminister Vitali Mutko avaldas arvamust, et Red Bulli vormel-1 võistkonnast Toro Rosso ridadesse «taandatud» Daniil Kvjat sõidab peagi uuesti Red Bullis.

Viimati peetud Sotši etapil Sebastian Vetteli Ferrarile kaks korda tagant otsa sõitnud ja sakslase katkestama sundinud Kvjat viidi Red Bulli tänase otsusega üle sõsartiimi Toro Rosso ridadesse, seal seni hästi esinenud 18-aastane Max Verstappen edutati aga venelase kohale Red Bullis.

«Red Bull on professionaalne võistkond, kellel on oma lepingud, kombed, plaanid ja tulevikunägemus. Usun, et hoolimata Sotšis toimunud vahejuhtumist läheb Kvjati jaoks kõik veel hästi,» vahendab väljaanne Sport Ekspress Mutko sõnu telesaatele «Matš TV». «Tähtis on see, et Daniil saab võidusõiduga jätkata, ehkki teises meeskonnas. Ja peamine, et tegu on vormel-1 sarja võistkonnaga. Usun, et varsti on kõik taas normaalne ja Daniil naaseb Red Bulli,» sõnas Mutko.

Venemaa spordiminister Vitali Mutko. FOTO: Scanpix
Venemaa spordiminister Vitali Mutko. FOTO: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles