Klavan püsib endiselt inglaste huviorbiidis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. Inglismaa ajaleht Daily Star kirjutas sellel nädalal, et kohalikus esiliigas mängiv Fulhami jalgpalliklubi tunneb huvi Eesti koondise ja FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavani vastu. Väljaanne teatab, et detsembris Fulhami peatreeneriks saanud serblane Slaviša Jokanović tahab suvel meeskonda tugevdada ja on silma pannud peale just Klavanile.

Eestlase leping Augsburgiga kestab veel ühe hooaja ja seega on tänavune suvi tema tuleviku suhtes otsustav. Kui Augsburg tahab 30-aastase kaitsja eest raha teenida, siis oleks vaja ta hooaja lõppedes maha müüa. Portaal Tranfesrmarkt.de hindab Eesti koondise kapteni väärtuseks 3,5 miljonit eurot. Kui Klavan peaks aga sakslastega lepingut pikendama, siis võib ta oma karjääri Augsburgis ka lõpetada.

Võimalik, et lepingu pikendus on eestlasel juba laual. Veebruaris kinnitas Klavan Postimehele, et pole sellest klubiga veel rääkinud, kuid nüüd on paar kuud taas mööda läinud ja suvi seisab ukse ees. Samas intervjuus kinnitas Klavan, et on valmis hea pakkumise korral uutele väljakutsetele vastu minema: «Kuna minu jaoks on motivatsioon ja unistused edasiviiv jõud, siis ikka mõtlen suuremalt kui praegune hetk. See annab mulle energiat ja viib mind palliplatsil edasi. Kui ma poleks kogu aeg valmis klubi vahetama, siis ei oleks ma iga päev ka nõnda motiveeritud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles