Video: Austraalia tenniseäss esines järjekordse ülbe sõnavõtuga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernard Tomic.
Bernard Tomic. Foto: SCANPIX

Paha poisi kuulsusega Austraalia tennisetäht Bernard Tomic põhjustas Madridi turniiril järjekordse skandaali, kui tegutses esmalt vastase matšpallil ebasportlikult ja andis seejärel ajakirjanikele ülbe vastuse.

Maailma edetabelis kõrgel 17. kohal asuva Tomici ja itaallase Fabio Fognini kohtumises oli seis Fognini kasuks 6:2, 5:4 ja 40:0, kui Tomic otsustas vastase servi tõrjuda, hoides reketit tagurpidi käes – mitte käepidemest, vaid reketi peast. Loomulikult lõppes kohtumine tänu sellele Fognini serviässaga.

«Mind see matšpall ei huvita,» vastas Tomic väljaandele Gold Coast Bulletin, kui temalt küsiti, kas niisugune käitumine pole mitte ebasportlik. «Kas teid huvitaks, kui oleksite 23-aastane ja teil oleks pangas 10 miljonit dollarit?»

Karjääri jooksul kolm ATP turniiri võitnud Tomic on nüüd kaotanud järjest neli viimast kohtumist, sest avaring jäi talle viimaseks ka Istanbuli, Bukaresti ja Indian Wellsi turniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles