Mõlemad Eesti karatekad piirdusid EMil avaringiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Paabo.
Tanel Paabo. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Prantsusmaal Montpellier's toimuvatel karate Euroopa meistrivõistlustel lõppes nii Tanel Paabo kui ka Marko Pähklamägi võistlus esimeses ringis.

Kehakaalus +84 kg osalenud Paabo kohtus esimesena Enes Erkaniga Türgist, kes on mitmekordne Euroopa meister ja maailmameister. 1:1 viigiseisu järel võitis kohtumise kohtunike hääletusega 5:0 Erkan. Seejärel alistas Erkan 1:0 Filede Reisi Portugalist ja pääses 0:0 seisu järel kohtunike hääletusega edasi ka matšist horvaadi Andjelo Kvesicivastu, kuid kaotas poolfinaalis tulemusega 2:4 Stefano Maniscalcole Itaaliast.

Kehakaalus -75 kg läks Marko Pähklamägi avakohtumises vastamisi prantslase Costa da Loganiga ja kaotas 0:4. Prantslane võitis seejärel Jjau Rayani Inglismaalt 8:0 ja horvaatt Stanislav Horunat samuti 8:0, kuid pidi poolfinaalis vastu võtma 0:6 kaotuse Aserbaidzaani sportlaselt Rafael Agajevilt.

Paabo ja Pähklamägi olid 51. Euroopa meistrvõistlustel ainsad Eesti esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles