Auto alla jäänud vabavõitleja hukkus, süüdlane põgenes

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA
MMA Foto: SCANPIX

Bellatori liigasse kuulunud vabavõitleja Jordan Parsons suri täna haiglas vigastustesse, mille ta sai pühapäeval toimunud liiklusõnnetuses.

25-aastane Parsons ületas ööl vastu pühapäeva kell pool üks Floridas Delray Beachil tänavat, kui talle sõitis otsa hõbedane maastur. Kokkupõrkes rängalt vigastada saanud Parsons viidi haiglasse, kus tal amputeeriti jalg ja eemaldati põrn, kuid arstid ei suutnud mitu päeva kestnud võitluse järel tema elu päästa.

Õnnetuse põhjustanud maastur põgenes sündmuskohalt, kuid tänavale vedelema jäänud küljepeegli põhjal on võimude arvates tegu 2012. või 2013. aastal toodetud Range Roveriga. Süüdlase tabamise eest on välja pandud 1000 dollari suurune vaevatasu.

«Jordan oli erakordne sportlane ja tõusev täht, kuid ennekõike oli ta erakordne inimene. Ta oli töökas, pühendunud, intelligentne ja tema seltsis oli alati meeldiv viibida. Jordan esindas kõike seda, mille pärast me vabavõitlust armastame,» sõnas Bellatori president Scott Coker ametlikus järelehüüdes. 2014. aastal Bellatoriga lepingu sõlminud Parsons oli võitnud 11 ja kaotanud vaid kaks matši. Tema järgmine matš pidanuks toimuma 14. mail ehk järgmisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles