Veel rohkem lapitud Pärnu jäi ellu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver Tallinn - Pärnu.
Selver Tallinn - Pärnu. Foto: Tairo Lutter

Seni nagu Ameerika mägedel kulgenud finaalseeria jätkus sama ennustamatult. Et 0:2 kaotusseisust välja rabelenud Tallinna Selver juhtis nelja võiduni peetavat seeriat enne eilset 3:2, oleks nad võidu korral ka Eesti meistriks kroonitud. Seda aga ei juhtunud, sest eelmised kolm mängu 0:3 tulemustega kaotanud Pärnu võttis magusa 3:1 võidu ja viigistas seeria 3:3.

Pärnu mängu on finaalseerias halvanud mitmed vigastused. Finaalseeria eel said vigastada Tamar Nassar ning Kardo Kõresaar. Seeria kestel liitus nendega Taavet Leppik, mistõttu oli peatreener Avo Keelel vahepeal mängudes kasutada vaid paar vahetusmeest. Hindrek Pulka on kaua vaevanud seljavalu ja tema on mänginud tänu süstidele.

Kuigi Keel ütles enne eilset mängu, et Leppik saab neid ilmselt vaid tagaliinis aidata, alustas nurgaründaja algkoosseisus ja tõi kohe ka mängu esimese punkti. Pärnu sai kohe hästi minema, juhtides esimeseks tehniliseks vaheajaks 8:4. Edu vaid kasvatati ja avageim suvepealinna meeskonnale 25:12. Leppik tõi avageimis Pärnu parimana 5 punkti, Pärnu lõi mitu ässa ja ründas võimsalt. Selveri vastuvõtt ja rünnak olid kohutavad, mitme mängija efektiivsusnäitajad miinusmärgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles