Hummels heitis Dortmundile kinda: esinesite räpase avaldusega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Hummels (esiplaanil).
Mats Hummels (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia keskkaitsja Mats Hummels, kes tõmmati eelmisel nädalal ebameeldivasse üleminekusaagasse, lausus teravaid sõnu oma praeguse tööandja aadressil. Dortmundi klubi avaldas eelmisel nädalal oma kodulehel teate, nagu oleks Hummels ise avaldanud soovi eeloleval suvel Müncheni Bayerni ridadesse siirduda, kuid kaitsja eitas sellise palve esitamist.

27-aastane mängija vilistati laupäevases liigamängus Wolfsburgiga välja, ehkki ka Bayern tõttas kiirelt kinnitama, et Hummels pole ise neile lähenenud. 2009. aastal Dortmundiga liitunud keskkaitsja alustas mängijakarjääri just Bayerni ridades. «Mitte miski pole veel otsustatud. See räpane avaldus on tekitanud vale mulje,» lausus Hummels fännidele, kes teda klubi treeningkeskuse juures ootasid.

Kui Hummels peaks siiski Bayerniga liituma, oleks ta viimaste aastate jooksul juba kolmas Dortmundi tähtmängija, kes sellise käigu teeb. 2013. aastal kolis Müncheni meeskonda poolkaitsja Mario Götze ja aasta hiljem ründaja Reobert Lewandowski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles