Avo Keel: Hindrek Pulga kohta on öeldud hellik, aga tegelikult on vastupidi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Selveri võrkpallimeeskonnal oli võimalus üle kahe hooaja taas Eesti mesitriks tulla, aga täna peetud kuues mäng kaotati Pärnule koduväljakul geimidega 1:3.

Pärnu peatreener Avo Keel tunnustas oma vigastatud mängumehi südikuse eest. «Me ei teadnud, kas Hindrekut on täna üheks või 45 punktiks. Selgus, et oli esimeseks geimiks. Tema kohta on öeldud, et ta on hellik, aga tegelikult on ta tohutu võitleja,» sõnas Keel seljahädaga kimpus oleva Hindrek Pulga kohta.

«Seitsmendale mängule oleks täiskoosseisuga väga huvitav vastu minna, kuid meil on ikkagi vigastustega, kuidas on. Taavet Leppiku tagasitulek oli võti ja Kardo Kõresaar mängis ka väga julgelt,» lisas Keel.

Selveri juhendaja Rainer Vassiljevi sõnul tema ega noor Selveri tiim otsustavat 7. mängu, mis peetakse pühapäeval Pärnus, ei karda. «Usun, et psühholoogias pole seal midagi kinni, pigem otsustavad mängulised asjad, nagu tänagi,» rääkis ta pärast kohtumist.

Finaalseeria põhiteemaks on kujunenud Pärnu mängijate vigastused. Täna täitis Taavet Leppik suuremat rolli kui mängu eel arvata võis ja tõi 15 punkti. «See polnud meie jaoks üllatus, et Leppik väljakule tuli ja nii hästi tegutses. Avo on ju tuntud kaval rebane ja vaatasime hommikul uuesti Leppiku tugevused meestega üle. Hindrek Pulk pidi poole mängu pealt pingile minema, aga tema asendus (Kardo) Kõresaar oli igati tasemel ning tõi oma punktid ära,» lausus Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles