Elav legend Jaromir Jagr jätkab NHLis vägevat karjääri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaromir Jagr ei kavatsegi veel uiske varna riputada.
Jaromir Jagr ei kavatsegi veel uiske varna riputada. Foto: SCANPIX

Florida Panthersi meeskond andis teada, et Jaromir Jagr on sõlminud nendega ühe aasta pikkuse lepingu. 44-aastane Jagr, kes eelmisel hooajal viskas NHLis 27 väravat ja andis 39 söötu, kerkis sellega ühtlasi liiga ajaloo vanimaks meheks, kes kogunud hooaja jooksul vähemalt 60 resultatiivsuspunkti.

Panthers ei avalikustanud, mis tingimustel Jagr nendega lepingupikenduse sõlmis. Tšehh on Florida meeskonna eest mänginud alates 2015. aasta veebruarist. Varem on ta NHLis esindanud Pittsburgh Penguinsi, Washington Capitalsi, New York Rangersit, Philadelphia Flyersit, Dallas Starsi, Boston Bruinsi ja New Jersey Devilsit, lisaks on Jagr mänginud KHLis Omski Avangardi ridades.

Tšehhi koondist on Jagr esindanud 111 korda, visanud 41 väravat ja andnud 52 väravasöötu, kuid homme Venemaal algaval MMil ta füüsilisele ja vaimsele väsimusele viidates kaasa ei tee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles