Klopp: võtame finaalmängule kaasa 100 000 fänni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Liverpool tagas eile pääsme jalgpalli Euroopa liiga finaali, kui poolfinaali korduskohtumises alistati 3:0 Villarreal ning pääseti kahe mängu kokkuvõttes edasi 3:1. 18. mail Baselis peetavas finaalis tahab Liverpooli peatreener Jürgen Klopp näha meeskonna tõelist fänniarmeed. Finaalis kohtub Liverpool hispaanlaste Sevillaga, kes on kahel viimasel hooajal kroonitud Euroopa liiga võitjaks ning sihib nüüd kolmandat tiitlit järjest.

«Läheme nüüd Baselisse ja võtame endaga kaasa 50 000, 60 000 või 70 000 fänni. Muidugi mitte kõik ei mahu staadionile, kuid linna ikka – võib olla tuleb neid isegi 100 000,» rääkis Klopp mängujärgsel pressikonverentsil. «Basel on muide ilus linn ning see asub minu kodu lähedal.»

«Minge kohale ja püüdke luua suurepärane atmosfäär. Oleme selle välja teeninud ja oleme mängijatega väga rahul,» lisas Klopp.

Finaali toimumispaik St. Jakob-Park mahutab 38 512 pealtvaatajat. Liverpooli fänne mahub vastavalt neile eraldatud piletitele staadionile 9000.

Liverpool sai eurosarjas viimati tiitli pea kohale tõsta 2005. aastal, kui meeskond võitis Meistrite liiga. Euroopa tugevuselt teises klubisarjas triumfeeriti viimati 2001.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles