Leedulane säras koos tiimi liidritega ning Toronto viigistas Miami vastu seeria

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Valanciunas (esiplaanil) tegi Miami Heati vastu korraliku esituse.
Jonas Valanciunas (esiplaanil) tegi Miami Heati vastu korraliku esituse. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA oli läinud öösel üks mäng, kui idakonverentsi poolfinaalis alistas koduväljakul mänginud Toronto Raptors lisaajal 96:92 Miami Heati.

Kohtumise normaalaeg lõppes seisuga 86:86 ning lisaajal jäi skooriga 10:6 peale Raptors. Võitjate ridades tegid mängu peamiselt neli meest ning lõpuks jäi DeMarre Carrolli arvele 21, DeMar DeRozani kontole 20, Kyle Lowry’le 18 ja leedulasele Jonas Valanciunasele kirja 15 punkti. Lisaks võimutses Valanciunas ka lauas, kust ta noppis 12 palli, neist 6 võttis leedulane ründelauast.

Seejuures oli leedulane suurepärases hoos matši tähtsatel hetkedel ning enda 15st punktist 11 viskas ta viimasel veerandajal ja lisaajal. Heati edukamad olid Goran Dragic 20 ning Dwyane Wade ja Joe Johnson 17 silmaga.

Seeria idakonverentsis teisena asetatud Raptorsi ja kolmanda paigutusega Heati vahel on nüüd viigis 1:1. Seeria mängitakse nelja võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles