Leicester City võib agendi sõnul enda säravaimast tähest ilma jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez.
Riyad Mahrez. Foto: SCANPIX

Leicester City triumf Premier League’is on äratanud ka suurklubide huvi nende mängijate vastu ning praeguse seisuga tundub, et Leicesteri liidritest võib kõige tõenäolisemalt meeskonnast lahkuda 25-aastane Alžeeria jalgpallikoondislane Riyad Mahrez.

Kaasmängijate poolt lõppeva hooaja Premier League’i parimaks mängijaks valitud Mahrezi agent Kamel Bengougam teatas, et tema klient on 50-protsendilise tõenäosusega tiimist lahkumas, vahendab Eurosport.

«Leicester mängib järgmisel hooajal ka Meistrite liigas ning seetõttu jätkaks ta hea meelega samas võsitkonnas. Kui peaks tekkima aga võimalus liituda tõelise suurklubiga, siis selle üle peab tõsiselt mõtlema. Arvan, et tema lahkumise tõenäosus on 50 protsenti,» teatas Bengougam. «Huvilisi on nii Inglismaalt kui ka mujalt.»

Leicesteri omanik Aiyawatt Srivaddhanaprabha teatas selle nädala alguses, et nad ei müü ühtegi enda põhimängijat. Mahrezi vastu on teiste seas huvi tundmas väidetavalt ka FC Barcelona.

Mahrez on sel hooajal Premier League’is löönud 17 väravat ja andnud 11 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles