Östberg: Ogier peab maksma arve!

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg Argentina rallil
Mads Östberg Argentina rallil Foto: SCANPIX

M-Spordi rallimeeskonna norralasest piloot Mads Östberg vastas WRC kodulehel fännide küsimustele. Muuhulgas sai selgeks, miks Östberg  rallisid ei võida ja kes peaks maksma arve, kui kõik WRC piloodid ühisel õhtusöögil käivad.

Üks lugeja uuris, et miks Östberg suudab regulaarselt poodiumile sõita, kuid ralli võite on ta karjääri jooksul teeninud vaid ühe. «Hea küsimus. Ralli võitmine on suur väljakutse. Mõnel väga heal piloodil on kasutada hetke parim auto. Kui on olemas parim piloot ja auto, siis võidetakse ka rallisid, nagu Sebastien Ogier seda teeb. Tema alistamine on väga suur väljakutse. Püüan alati endast parima anda ja leida võimalusi enese arendamiseks. Vaja on parimat pilooti, parimat kaardilugejat ja parimat autot,» selgitas Östberg.

Teine lugeja tundis huvi, kas rallimehed käivad sarnaselt vormel-1 pilootidele enne võistlusi ühiselt söömas ja kes sellisel juhul arve maksab. «Ogier peaks arve tasuma! Enne rallisid veedame suurema osa ajast oma tiimikaaslastega. Püsime olla oma hotelli läheduses, kuna teha on väga palju. Pärast rallisid lähme tihtipeale koos kõigi sõitjatega mõnda restorani ja võtame kaasa kogu oma meeskonna, seega võib kokku tulla umbes 200 inimest.»

Tänavu on Östberg kaks rallit lõpetanud kolmandana, korra olnud neljas ja viies. MMi üldarvestus hoiab ta 52 punktiga kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles