Eesti kahepaat sai EMi eelsõidus viimase koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kajepaat Sten-Erik Anderson (vasakul) ja Oskar Kuzmin.
Eesti kajepaat Sten-Erik Anderson (vasakul) ja Oskar Kuzmin. Foto: Mihkel Maripuu

Saksamaal Branderburgis alanud sõudmise Euroopa meistrivõistlustel tegi suurvõistluse debüüdi Eesti kahepaat koosseisus Sten-Erik Anderson ja Oskar Kuzmin. Eelsõidu lõpetasid mehed viimase kohaga.

Otse poolfinaali pääses kolm parimat, kuid Anderson ja Kuzmin olid ajaga 7.11 viiendad. Sõidu võitis Saksamaa (6.43), teise koha sai Šveits (6.44) ja kolmandana pääses edasi Prantsusmaa (6.49). Neljanda lõpetas eelsõidu Poola (7.08). Õhtul peetavast lohutussõidust pääseb edasi samuti kolm parimat. Koos eestlastega osalevad seal veel Tšehhi, Poola, Hispaania ja Valgevene.

Kell 14.25 tuleb starti Eesti neljapaat (Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä), kes on ühes eelsõidus koos Venemaa, Suurbritannia ja Poolaga. Otse pühapäevasesse finaali pääseb vaid võitja, teised jätkavat võistlus laupäevases vahesõidus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles