Kõik staadionile! Klubijalgpalli pidupäeval selguvad karikavõitjad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli karikavõitjad selguvad 21. mail
Jalgpalli karikavõitjad selguvad 21. mail Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Laupäeval, 21. mail selguvad A. Le Coq Arenal nii naiste kui ka meeste karikavõistluste võitjad. Naiste karikafinaal algab kell 13, meeste finaal Evald Tipneri karikale algab kell 16. 

Naiste karikafinaalis lähevad vastamisi Tallinna FC Levadia ja Tartu SK 10 Premium. Naiste karikavõitja selgub juba kümnendat korda ning Levadia loodab korrata 2009. aasta triumfi. Viimati mängis Levadia finaalis 2012. aastal, kui tunnistati Pärnu JK paremust. Levadia vastane, Tartu SK 10 Premium, pole karikafinaalis varem mänginud.

Kell 16 kõlab avavile meeste karikafinaalis, kus kohtuvad Tallinna FC Flora ja JK Sillamäe Kalev. Meeste karikavõitjat selgitatakse välja juba 26. korda. FC Flora jaoks on tegu juba 11. karikafinaaliga ning senisest kümnest finaalist on Flora enda kasuks kallutanud kuus. Sillamäe Kalevi meeskonna jaoks on tegu esmakordse kogemusega.

Klubijalgpalli pidupäeval on mängus ka olulised publiku karikad. Lisaks teistele huvilistele on 21. mail  on A. Le Coq Arenale oodatud kõik Eesti jalgpalliklubid ning aktiivsemaid ootavad ees väärt auhinnad.

A. Le Coq Arena vahetus ümbruses avatakse meelelahutuslik festivaliala juba kell 12 ning tegevust jätkub nii suurtele kui ka väikeste terve päeva vältel. Taas toimuvad traditsiooniks saanud jalgpalliturg ning -oksjon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles