Galerii: eestlased suure finaalipäeva eelses trennis Pariisis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariisis Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste finaaliks valmistuv 203 cm pikkune Anna Kajalina rääkis pärast St Raphaeli naiskonna treeningut Postimehele oma hooajast ja sellestki, mida ta arvab Eesti koondises mängimisest. Pikemalt homses Postimehes.

Prantsusmaal selgitatakse riigi meistrid ühe mänguga, mis peetakse homme Pariisis Pierre de Caubertini spordihallis. Lisaks Anna Kajalinale tulevad väljakule veel kolm Eesti meeste koondislast: Ardo Kreek (Pariisi Volley) ning Martti Juhkami ja Kert Toobal (Rennes Volley).

Meeste esiliiga finaal Rennes´i ja Nice´i vahel algab Eesti aja järgi kell 13, naiste kõrgliiga finaal St Raphaeli ja Cannes´i vahel kell 16 ja meeste kõrgliiga finaal Pariisi Volley ja Arago de Sete vahel kell 19. Postimees on Prantsusmaal kohapeal ja toob uudised ja muljed lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles