Eesti rattur karmist kukkumisest: nagu vanajumal oleks bowlingut mänginud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim
Mihkel Räim Foto: Kristjan Teedema

Luksemburgis peetava Fleche du Sud mitmepäevasõidul täna toimunud massikukkumises olid osalised ka kaks eestlast: Aksel Nõmmela ja Mihkel Räim. Kui Nõmmela vigastas kätt ja peab minema operatsioonile, siis Räim pääses kergemalt.

«9 km oli kiire laskumine ja ühel hetkel minu ees olevad poisid hakkasid kukkuma. Selline tunne oli nagu vanajumal mängiks bowlingut ja viskab kõik kurikad pikali. Sellest kukkumisest ei olnud võimalik enam pääseda, pidama saamine oli võimatu ning eriti rõvedaks tegi asjaolu, et tee ääres oli mõlemal pool kivist müür,» kirjeldas Räim Facebookis kukkumist.

«Mina kukkusin teiste ratturite otsa ja imekombel pole mul pea ühtegi kriimustust,» lisas eestlane. «Tegelikult oleks saanud seda kukkumist ära hoida, kuna korraldajad teadsid, et laskumisel on õli aga kõiki tiime sellest ei teavitatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles