Kas supermatš tuleb? Mayweather ja McGregor võivad ringis vastamisi minna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor (vasakul) võitlusringis.
Conor McGregor (vasakul) võitlusringis. Foto: SCANPIX

Aina enam spekuleeritakse võimaluse üle, et sel suvel võivad ringis vastamisi minna võitlusspordi kaks suurnime – poksiäss Floyd Mayweather juunior ning MMA-võitleja Conor McGregor.

Viimase kõmu kohaselt toimuks matš juba sel suvel ja leiaks aset USAs Las Vegases. Mayweather ja McGregor on juba pikalt teineteise kallal hambaid teritanud ja selles osas oleks matši toimumine igati loogiline. Samas on ka mitmeid takistavaid tegureid.

Mayweather on praeguseks profispordist taandunud, kuid ta on andnud mõista, et suure teenistuse korral on ta valmis ringi naasma. Ameeriklane olevat võitlemisest huvitatud vaid juhul, kui tema teenistuseks oleks üle 100 miljoni USA dollari. Matš McGregoriga võiks aga just sellist rahapatakat lubada.

MMA võitlusliiga UFC president Dana White usub, et sellise duelli korraldamine on praeguses seisus siiski keeruline. «McGregor-Mayweather? Ei. Seda oleks väga keeruline reaalsuseks muuta. Floyd on ülemaailmsel puhkusel ja kulutab igas riigis miljoneid,» sõnas White Los Angeles Timesile.

Kui kaks meest ringis kohtuksid, siis see leiaks aset poksi reeglite järgi. Lisaks peaks McGregor alla võtma umbes 11 kg, et mahtuda Mayweatheriga samasse kaalukategooriasse. Veel mullu teatas McGregor, et Mayweatheril ei oleks tema vastu mingit võimalust ja matš saaks läbi 30 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles