Hamilton: Mercedese meeskond ei soovi minu ebaõnnestumist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Kolmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Lewis Hamiltoni tänavune hooaeg ei ole kulgenud seni kõige sujuvamalt ja nelja etapi järel jääb ta MM-sarjas liidrikohta hoidvast tiimikaaslasest Nico Rosbergist maha juba 43 punktiga. Hamiltoni fännide hinnangul on Hamiltoni ebaedu taga ka Mercedese meeskonna vandenõuteooria briti vastu.

Hamilton on nüüd antud teemal sõna võtnud ning palunud enda fännidel rahulikuks jääda ja austada Mercedese meeskonda, kirjutab The Guardian. «Usaldan meeskond 1000 protsenti,» teatas Hamilton.

«Palun, et austaksite meeskonda samamoodi nagu mina seda teen,» kirjutas Hamilton Facebookis fännidele. «Nad on minu perekond. Nad on teinud kõvasti tööd ja seda minu jaoks. Just seetõttu olen ma praegu kolmekordne maailmameister.»

«Palun ärge kahtlustage minu meeskonda minu vastu suunatud tegevuses. Selline asi ei oleks kellegi huvides,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles