Atletico kaotas tabeli viimasele ja minetas tiitlilootused

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico kaitsja Filipe Luis (all) ei suutnud oma meeskonda kaotusest päästa.
Madridi Atletico kaitsja Filipe Luis (all) ei suutnud oma meeskonda kaotusest päästa. Foto: HEINO KALIS/REUTERS

Hispaania jalgpalli meistriliigas kaotas Madridi Atletico võõrsil kõrgliigast välja langevale Levantele 1:2 ja pudenes tiitliheitlusest. Barcelona ja Madridi Real olid aga võidukad.

Fernando Torres viis Atletico juba teisel minutil juhtima, aga 30. minutil suutis Victor Casadesus viigistada. 90. minutil lõi Giuseppe Rossi Levante teise värava ja teisipäeval Meistrite liiga finaali pääsenud Atletico ei suutnud enam vastukäike leida.

Barcelona oli kodus 5:0 üle Espanyolist ja Real suutis pingelises heitluses alistada 3:2 Valencia. Reali poolt lõi kaks väravat Cristiano Ronaldo, ühe tabamuse lisas Karim Benzema.

Enne viimast vooru on Barcelonal 88, Realil 87 ja Atleticol 85 punkti. Punktidega oleks Atleticol võimalus Barcelonale järgi jõuda, aga omavaheliste mängude edu tõttu on eelis Barcelonal. Tiitlikaitsja Barcelona kohtub nädala pärast 16. positsioonil asuva Granadaga, Real 13. kohal oleva La Coruna Deportivoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles