Meistrite treener: mehed on õppinud mängima süsteemselt

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver võitis Pärnut ja krooniti Eesti meistriks.
Tallinna Selver võitis Pärnut ja krooniti Eesti meistriks. Foto: Mihkel Maripuu

Selveri võrkpallimeeskonna Eesti meistiks viinud peatreener Rainer Vassiljev tunnistas, et enda tiitlitest rohkem teeb talle heameelt hoolealuste areng. «Ma ei loe, palju mul neid tiitleid või võite on. Tunnen tohutult heameel nende noorte meeste üle… võit või kaotus on üks asi, kuid nad on aastaga õppinud mängima süsteemset võrkpalli. Pole nii, et teeme asju lihtsalt hästi,» rääkis ta.

Kuigi Selver näitas oma võimekust läbi hooaja kestnud Saja liiga põhiturniiri teise kohaga, polnud nad sellel hooajal veel midagi võitnud. Saja liiga veerandfinaalis kaotati üllatuslikult Rakverele, Eesti karikavõistluste veerandfinaalis jäädi alla Pärnule.

«Meil oli tänavu üks väga mõru nädal, aga ilmselt oli seda vaja, meil oli see karastus veel puudu,» meenutas Vassiljev Rakverele allajäämist. «Minu jaoks on oluline, et mängija oleks hooaja lõpuks parem.»

Selver alistas Eesti meistriliiga finaalseeria otsustavas seitsmendas mängus Pärnu 3:1 ning krooniti Eesti meistriks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles