Manchester United napsab Citylt Meistrite liiga koha ära?

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis Van Gaal.
Manchester Unitedi peatreener Louis Van Gaal. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas tegid Manchester City ja Londoni Arsenal 2:2 viigi. Eriti valusalt võib punktide kaotamine lõppeda City'le, sest neil on suur oht langeda tabelis neljandalt kohalt viiendaks. See tähendab, et Meistrite liiga kvalifikatsiooni pääsemise asemel tuleks leppida Euroopa liiga kohaga.

Cityl on enne viimast vooru koos 65 punkti ja linnarivaalil Manchester Unitedil 63, aga Unitedill on üks mäng varuks. Viimases voorus kohtub City võõrsil 11. kohal oleva Swansea'ga, Unitedil on ees mängud 7. kohal oleva West Hami ja 16. kohal paikneva Bournemouthiga. Teoreetiliselt on Unitedil võimalik kinni püüda ka 68 punktiga kolmandal positsioonil olev Arsenal.

City suutis Arsenali vastu kahel korral juhtima minna: 8. minutil oli täpne Sergio Agüero ja 51. minutil Kevin de Bruyne. Arsenali tabamuste eest hoolitsesid 10. minutil Olivier Giroud ja 68. minutil Alexis Sanchez.

Päeva teistes matšides alistas Liverpool kodus Watfordi ja 70 punktiga tabelis teist kohta hoidev Tottenham kaotas koduväljakul 1:2 Southamptonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles