Cavaliers jõudis puhaste paberitega konverentsi finaali, Thunder viigistas seeria

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Love ja Lebron James
Kevin Love ja Lebron James Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Cleveland Cavaliers alistas möödunud ööl neljandat korda Atlanta Hawksi tulemusega 100:99 ning jõudis 4:0 seeriavõiduga idakonverentsi finaali. 

Cavaliers näitas eile väga head kolmeste protsenti, tabades kaugviskeid 43 protsendilise täpsusega. Kogu seeria vältel tabati kokku 77 kolmest, mis on neljamängulise play-offi rekord.

Viimases mängus tegid peamiselt Cavaliersi poolt skoori nende kolm suurt nime. Kevin Love sai resultatiivseimana kirja 27 punkti, Kyrie Irving ja Lebron James viskasid mõlemad 21 silma.  Kaotajate poolelt oli mängu parim Dennis Schroder samuti 21 punktiga.

Läänekonverentsi põnevas seerias suutis Oklahoma City Thunder Kevin Durant 41-punktilise mängu toel kohtumiste üldseisu 2:2 viigistada – Thunder alistas San Antonio Spursi 111:97. Kui Spurs oli seeria eelnevates kohtumistes visanud kaugviskeid pea 44-protsendiliselt, siis neljandas mängus tabati vaid kaks kolmest. Sealjuures sai Spurs kirja vaid 12 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles