Širokov: tegime võidupühal turniiri parima mängu (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Širokov
Sergei Širokov Foto: SCANPIX

«Võidupüha on kõigi meie südames, mitte ainult hokimeestel, vaid kogu vene rahval. See oli meie senise MM-turniiri parim mäng,» ütles Venemaa hokikoondislane Sergei Širokov pärast 4:0 võitu Venemaa üle. MMi korraldajale oli see ühe kaotuse kõrval turniiri teiseks võiduks.

Kokku on Venemaa hokikoondis pidanud 9. mail 14 matši, millest võidetud on kümme. Seekord avas väravateta lõppenud avakolmandiku järel skoori Artemi Panarin, kes oli täpne teise perioodi avaminutil. Seitse minutit hiljem kahekordistas peremeeste eduseisu Jevgeni Dadonov. Viimasel kolmandikul olid täpsed Vadim Šipatšjov ja Panarin.

Venemaa väravas tegi nullimängu Sergei Bobrovski, kes tõrjus kõik 27 lätlaste pealeviset. «Teenisime veidi liiga palju karistusminuteid, kuid tegelikult tegid mehed head tööd. Nad ei andnud alla, vaid võitlesid kõige nimel,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles