Eesti mootorrattaspordi pioneer suri ootamatult

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Liis Treimann

1. mail 2016 a. lahkus ootamatult meie seast 59. eluaastal endine trial'i sportlane ja tõeline trial'i entusiast Peeter Madisson, teatas Eesti mootorrattaspordi föderatsioon.

Madisson sündis 25. augustil 1957. aastal Tallinnas. Ta oli väga mitmekülgne sportlane, saavutades eriti häid tulemusi karates. Tema teine suur kirg oli sportlik motomatkamine. Trial'iga tegi ta tutvust motomatkajate võistlustel ja 1980 a. hakkas osalema triali Eesti meistrivõistlustel.

Peeter oli 6-kordne Eesti meister trial'is aastatel 1982, 1983, 1984, 1986, 1987 ja 1988. 1986. aaastal saavutas ta NSVL trial'i meistrivõistlustel D-grupis pronksmedali.

Endised võistlus-ja koondisekaaslased ja kõik ta sõbrad mäletavad Peetrit kui kompromissitut võitlejat trial'i radadel, kuid alati väga sõbralikku, humoorikat ja toredat kaaslast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles