Üllatus jäähoki MMil: seni vaid võite kogunud Slovakkia sai suure kaotuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakslased värava üle rõõmustamas.
Sakslased värava üle rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Venemaal peetaval jäähoki MM-finaalturniiril sai täna ootamatult kindla kaotuse Slovakkia, kes oli turniiri alustanud kahest mängust kahe võiduga.

Slovakkia jäi täna 1:5 alla Saksamaale, kellel oli seni kirjas üks lisaajal saadud kaotus ja üks normaalajal saadud kaotus.

Slovakid asusid tänast kohtumist juhtima, kui avakolmandiku keskpaigas viskas värava Peter Cehlarik. Teisel kolmandikul slovakkide mäng aga lagunes ning sakslastest jõudsid väravani Patrick Hager, Philip Gogulla ja Patrick Reimer. Kolmandal kolmandikul tegid sakslaste poolel skoori veel Brooks Macek ja Dominik Kahun.

Slovakkidel on B-alagrupis kolme mänguga koos nüüd kuus ja sakslastel samuti kolme matšiga neli punkti. Grupi liidriteks on Kanada ja Soome, kes on mõlemad võitnud kolm kohtumist ja kogunud üheksa silma.

Samal ajal peetud A-alagrupi kohtumises alistas Šveits lisaajal 3:2 Taani. Seejuures asusid taanlased avakolmandikul 2:0 juhtima ning šveitslastel õnnestus lõpuks viigini jõuda vaid kaks minutit ja kaks sekundit enne normaalaja lõppu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles