Austraalia jätab tennisestaarid suure suu tõttu olümpialt eemale?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: SCANPIX

Austraalia tennisetähed Bernard Tomic (ATP 22.) ning Nick Kyrgios (ATP 20.) võivad olümpialt eemale jääda, kuna Austraalia tenniseliidu bossile Steve Healyle ei meeldi nende viimase aja käitumine.

Tomic sai hiljuti hakkama totrusega, kui mängis matšpalli reket tagurpidi käes. «Keda huvitab matšpall, kui sa oled 23 ning oled väärt üle 10 miljoni dollari,» ülbitses noormees toona. Kyrgios on aga viimasel ajal norinud tüli olümpiaametnikega.

Austraalia olümpiaametnik Kitty Chiller hoiatas mõlemat sportlast olümpialt eemalejäämisega ning sõnas, et nende käitumisel hoitakse silm peal. Kyrgios säutsus Twitteris selle peale: «Sain hoiatuse Kitty Chillerilt, võiksid pigem vait olla ning minuga enne mitte rääkida, kui oled mu matše näinud.»

«See oli tema poolt täiesti ebavajalik kommentaar. Soovin, et ta poleks seda teinud. Tunduks nagu ta tahaks olla mingit sorti sõjas. Miks ta ei võinud öelda, et ma olen hoiatusest aru saanud ning tunnen vastutust Austraalia esindamise eest või sootuks mitte midagi öelda,» rääkis Austraalia tenniseliidu boss Healy’i Eurospordi vahendusel. Austraalia tenniseliit kinnitab oma olümpiasportlased 30. juunil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles