West Ham tõotab eilsetele laamendajatele eluaegset staadionikeeldu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi buss rünnaku all
Manchester Unitedi buss rünnaku all Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

West Hami jalgpalliklubi andis teada, et määrab eluaegse staadionikeelu kõikidele poolehoidjatele, kes loopisid eilse mängu eel külalisvõistkonna Manchester Unitedi bussi ja purustasid selle akna. Kohtumise algus lükati seetõttu kolmveerand tundi edasi.

«Teatud osa toetajaid käitus Boleyn Groundi ümbruses sobimatul moel,» teatas klubi ametlikus avalduses. Pahandustest ei pääsetud ka mängu ajal, sest Manchester Unitedi väravavahi David de Gea suunas loobiti pudeleid, üks fänn jooksis aga suisa platsile hispaanlasega suhtlema.

Tegemist oli West Hami viimase mänguga Boleyn Groundi staadionil, sest uuest hooajast kolitakse suuremale olümpiastaadionile. Seetõttu oli ka staadioni ümber tavapärasest palju rohkem rahvast, kellest paljud tribüünidele ei pääsenudki. «Tegu oli erakordseid hetki täis erakordse õhtuga, kus 99% fännidest käitus laitmatult ja tegi klubile au. Korrarikkujate tabamise suhtes teeme aga koostööd politseiga, et nad tuvastada ja määrata neile eluaegne staadionikeeld,» lisas klubi.

Ükski Manchester Unitedi mängija vahejuhtumis vigastada ei saanud, pigem võtsid bussis filmitud mobiilikaadrite põhjal kõik asja huumoriga. Küll aga vajasid arstiabi üks politseinik ja üks tänaval viibinu. West Ham võitis fännide rõõmuks kohtumise 3:2, ehkki jäi vahepeal 1:2 kaotusseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles