EMile enda ja olümpianormidega võistlema

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti ühed eestvedajad on Martin Liivamägi ja Martti Aljand.
Projekti ühed eestvedajad on Martin Liivamägi ja Martti Aljand. Foto: Raul Mee

UJUMINE. Järgmisel nädalal peetakse Londonis ujumise Euroopa meistrivõistluseid pikal rajal ning Eestit sõidab esindama koguni 24-liikmeline koondis. Eesmärgid on meie ujujatel laias laastus kahed: kui mitmed debütandid lähevad elu esimesele EMile eelkõige iseendaga võistlema, siis kogenumad koondise liikmed on oma pilgu seadnud Rio olümpiamängude A-normidele, sest praegu pole veel keegi olümpiapiletit välja teeninud.

Eile kogunes Eesti koondis peaaegu täismahus ja puudu olid vaid loetud sportlased, kellest suurem osa viibib alles välismaal. Üheskoos vaadati üle stardikava, jagati viimaseid juhtnööre ja aeti juttu veel vabas õhkkonnas, sest juba tänasest hakkavad koondise liikmed vaikselt Londoni poole liikuma. Ujumiskoondise peatreeneri Riho Aljandi sõnul pole tiitlivõistluste eel ärevuseks põhjust, vaid pigem on kõigil meel hea. «Minul ärevust pole ja ega ma ei kipu seda niikuinii välja näitama. Eriti võistlustel, kus sportlased ise on niigi veidi ärevil ja minu kohustus on aidata neil sellest üle olla,» rääkis Aljand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles