Galerii: Läti sai jäähoki MMil Šveitsilt valusa kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal jätkuval jäähoki MMil pidi Läti olulises mängus tunnistama šveitslaste 5:4 paremust ja jätkab võiduta. Otsustava värava viskas poolteist minutit enne kohtumise lõppu Eric Blum.

Avakolmandik lõppes väravateta, ent teise alguses realiseeris Šveits kaks korda järjest arvulise ülekaalu ja seejärel viis Gregory Hoffmann nad juba 3:0 ette. Kolmandikaja teine pool kuulus aga Lätile, sest esmalt kasutas kahel korral arvulise ülekaalu ära Mikelis Redlihs ning vähem kui poolteist minutit enne sireeni Ronalds Kenins viigistas.

Kolmandal kolmandikul viis Sven Andrighetto šveitslased uuesti juhtima, kuid vaid 26 sekundit hiljem viigistas Aleksejs Sirokovs uuesti seisu. Viimane sõna jäi aga šveitslastele, kes on nüüd kogunud neljast mängust seitse punkti. Läti on kaotanud kõik neli seni peetud kohtumist.

B-grupis avas võiduarve Valgevene, kes oli 4:2 üle Slovakkiast. Slovakkidele oli see kahe võidu kõrval teine kaotus. Seejuures juhiti tänu Andrej Sekera ja Tomas Jurco väravatele teise kolmandiku järel 2:0, ent viimase kolmandikaja keskpaigaks jõudis Valgevene Kiril Gotovetsi ja Artur Gavrusi tabamustest viigini. 55. minutil viis Andrei Stepanov juba Valgevene juhtima ja pisut vähem kui kolm minutit enne mängu lõppu vormistas Charles Linglet lõppskoori 4:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles