Warriors jõudis tõelise põnevusmänguga läänekonverentsi finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (30)
Stephen Curry (30) Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA läänekonverentsi poolfinaalis sai neljanda ja otsustava võidu Golden State Warriors, kes oli kodusaalis 125:121 üle Portland Trail Blazersist. Tiitlikaitsjad võtsid seeria üldvõidu numbritega 4:1.

Täna pakuti ligi 20 000 pealtvaatajale suureskooriline põnevusmatš. Kuigi Portland suutis pea terve avapoolaja juhtida, siis pärast pikemat pausi näitas paremat minekut Golden State. Võitjate poolelt särasid Klay Thompson ja Stephen Curry, kes viskasid vastavalt 33 ja 29 punkti. Portlandi parimana viskas Damian Lillard 28 punkti.

Läänekonverentsi finaalivastast ootab Warriors paarist San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder. Seal on seis 3:2 Thunderi kasuks. Idakonverentsis on finaalikoha kindlustanud Cleveland Cavaliers, teises poolfinaalis juhib Toronto Raptors mängudega 3:2 Miami Heati vastu.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles