Flora mängib valmistub Meistrite liiga mängudeks Šveitsis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
St. Galleni kaitsja Mario Mutsch
St. Galleni kaitsja Mario Mutsch Foto: SCANPIX

Viimase kohtumise enne 28. juunil toimuvat jalgpalli Meistrite liiga esimest eelringi peab FC Flora 22. juunil Šveitsis Bad Ragazis, kus kell 18.30 ollakse vastamisi FC St. Galleniga.

Meistrite liiga ja Euroopa liiga esimeste ringide paarid loositakse UEFA peakorteris Nyonis kaks päeva varem, 20. juunil.

Sõprusmängu vastane FC St. Gallen, 1879. aastal asutatud klubi, pallib Šveitsi kõrgliigas Swiss Super League ning lõpetas möödunud hooaja kuuendal kohal, asudes hetkel peale 32 mängitud vooru seitsmendal tabelireal. Kahel korral Šveitsi meistritiitliga (viimati 1999-2000 hooajal) pärjatud tugeva klubi viimane euroliigakogemus pärineb aga hooajast 2013-2014, mil play-off'i mängudes Moskva Spartaki alistamise järel alagrupiturniirile jõudnuna see neljandal kohal lõpetati. Sealjuures alistas St.Gallen alagrupimängudes ühel korral nii Krasnodari Kubani kui Swansea City.

Sõpruskohtumine tähendab, et FC Floraga Šveitsi sõitvad mängijad ei saa paraku osaleda 22. juunil toimuvatel Eesti maavõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles