Ajakirjandus päästis oma eksi ahistanud Leicesteri mängija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Simpson
Danny Simpson Foto: PA Wire / SCANPIX

Leicester City mängija Danny Simpson mõisteti eelmise aasta mais süüdi oma ekstüdruksõbra ahistamises ning talle määrati karistuseks ühiskondlikult kasuliku töö tegemine.

Ajakirjandus avastas, kus mees oma karistust kannab ning see muutis Simpsoni väitel töötamise võimatuks. Nii pöörduski Simpsoni advokaat kohtu poole, uurides võimaluse kohta, et ehk saab miljonärist jalgpallurile määrata rahatrahvi.

Kohtunik Alexandra Simmonds nende soovi ei rahuldanud, väites, et Simpsoni rahalist seisu arvestades poleks rahatrahv mingisugune karistus. Samas tõdes kohtunik, et pressi suure huvi tõttu pole tõesti mehel võimalik talle määratud tööd teha.

Seega tühistas kohtunik eelnevalt määratud karistuse ning kehtestas Simpsonile liikumiskeelu. Endine Manchester Unitedi mängija peab nüüd olema kodus alates kella 22 kuni kella 6ni. Karistus määrati 21 päevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles