Epp Mäe katsub jõudu maailma parimaga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe (paremal) laagerdab enne Rio olümpiat USAs, Kanadas, Hispaanias ja Soomes.
Epp Mäe (paremal) laagerdab enne Rio olümpiat USAs, Kanadas, Hispaanias ja Soomes. Foto: Tairo Lutter

Eesti spordi- ja maadlusesõbrad saavad kergendatult hingata: Rio olümpiamängude medalilootus Epp Mäe on saanud viimastel nädalatel korralikult treenida. Märtsis Riias Euroopa meistrivõistlustel murdis Eesti parim naismaadleja roidekõhre, aga nüüd pole see enam tunda andnud.

«Epp on kolm nädalat täiega treeninud, vigastus on päris hästi paranenud. Roie kasvab kinni pikemat aega, aga treeningutel see ei sega. Ainult selja tagant kinnivõtmist tuleb ettevaatlikult teha, aga põhimõtteliselt enam piiranguid pole,» ütles Mäe ja Soome naistekoondise juhendaja Ahto Raska.

«Tal juba praegu roidekoht väga heas seisundis. Me isegi ei räägi sellest enam. Vahepeal küsin, kas on valus, aga ta on öelnud, et kõik on korras. Aga kuna vigastus on ikkagi veel üsna värske, siis kõvemad koormused paneme peale alles paari nädala pärast,» tõdes Raska. Mai lõpus sõidetakse koondisega USA olümpiatreeningkeskusesse Colorado Springsi ja sealt edasi Kanadasse, kus Mäe tahab pärast vigastust esimest korda võistelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles