Galerii: Brooksi viimase sekundi kolmene viis Rapla pronksiseeriat juhtima

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliiga pronksiseeria algas tõelise põnevusmänguga, kui Rapla Avis alistas võõrsil Devin Brooksi viimasel sekundil nurgast sooritatud kolmepunktiviskest 83:82 TLÜ/Kalevi. Kaks sekundit varem oli kalevlaste liider Johnny Berhanemeskel omakorda Kalevi ette viinud.

«See oli õnnelik vise, aga treener (Aivar Kuusmaa - toim) joonistas sellise liikumise välja ja viisime selle ellu. Harjutan selliseid viskeid iga päev ja kui piisavalt palju treenida, siis pole enam ükski vise raske. Aga minu meeskonnakaaslased tõid meid tagasi ja mul õnnestus lõpus kahe kolmesega mäng ära otsustada,» ütles kokku 10 punkti visanud Brooks.

Viimases kahes kohtumises on Brooks alustanud pingilt ja vähemalt täna kannatas tema individuaalne statistika märkimisväärselt. Seda muidugi enne viimase minuti kahte kolmest. «Treener rääkis minuga sellel teemal ja ma usun, et olen võistkonnale pingilt tulles isegi kasulikum. Minu ülesanne on mängu tuua teravust ja energiat. Ja küllap on õigus neil, kes ütlevad, et tähtis pole mängu alustada, vaid lõpetada,» sõnas ameeriklane.

Rapla resultatiivseim oli 27 punktiga Maurice Kemp, temalt ka 10 lauapalli. TLÜ/Kalevile tõi Berhanemeskel samuti 27 punkti. Seeria peetakse kolme võiduni, järgmine matš peetakse pühapäeval Raplas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles