Aivar Kuusmaa: saime edasiseks hea laksu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa.
Aivar Kuusmaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalli meistriliiga pronksiseeria algas tõelise põnevusmänguga, kui Rapla Avis alistas võõrsil Devin Brooksi viimasel sekundil nurgast sooritatud kolmepunktiviskest 83:82 TLÜ/Kalevi. Kaks sekundit varem oli kalevlaste liider Johnny Berhanemeskel omakorda Kalevi ette viinud.

«Brooks viis oma kaitsega meie kastanid tulle, aga õnneks tõi nad sealt ka välja. Sealt mandrilt sellised mehed tulevadki. Ta on viimastes mängudes pingilt alustanud ja vähem minuteid saanud, aga ei välista, et edutan ta uuesti algkoosseisu. Eriti veel pärast selliseid viskeid,» muheles Rapla peatreener Aivar Kuusmaa ameeriklase mängu hinnates.

«See lõpp oli TLÜ/Kalevile kindlasti valus. Meile aga edaspidiseks kindlasti hea laks, võtab pingeid maha. Kalevile muidugi vastupidi. Aga ootan igatpidi võitluslikku seeriat ja siin midagi lihtsat ei ole,» lisas ta.

Seeria peetakse kolme võiduni, järgmine kohtumine on pühapäeval Raplas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles