Red Bullist taandatud Kvjat kommenteeris Hispaania etapi eel tiimi vangerdust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat.
Daniil Kvjat. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja sõitja Daniil Kvjat rääkis sel nädalavahetusel kavas oleva Hispaania GP eel, et tema taandamine Red Bullist Toro Rossosse oli üsna šokeeriv, kuid oma stiili ta muuta ei kavatse.

Eelmisel nädalal üllatas vormelimaailma uudis, et Red Bulli tiim taandab kahel eelmisel etapil juba avaringil avarii põhjustanud Kvjati Toro Rossosse ning venelase asemel sõidab hooaja lõpuni Red Bullis hoopis Max Verstappen.

Sel nädalavahetusel sõidetav Hispaania etapp on esimene GP, kus muudatus jõustuma hakkab, ja selle eel uuriti Kvjatilt, mida ta sellisest vangerdusest arvab. «Arvan, et loomulikult oli see minu jaoks mingis mõttes šokk. Seis on praegu selline nagu see on. Olen alati oma vastuseid jaganud rajal ja seda ei kavatse ma muuta,» teatas venelane. «17 etappi on veel sõita. Olen tagasi Toro Rossos - meeskonnas, kus ma sõitsin 2014. aastal ja kus mulle väga meeldib olla.»

Kvjat meenutas ka seda hetke, kuidas Red Bulli konsultant Helmut Marko talle taandamisest teatas. «Olin Moskvas, pikutasin diivanil ja vaatasin telesarja, kui siis saabus kõne: «Tere, meil on sulle uudiseid.» Rääkisime 20 minutit, sest ma väärisin ja nõudsin selgitusi. Sain selle kõne jooksul teada mitmeid huvitavaid detaile, aga jätan need hetkel enda teada. Pärast lõne lõpetamist heitsin tagasi pikali ja vaatasin lõpuni oma sarja, milleks oli Troonide mäng,» kirjeldas Kvjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles