Itaalia liiga liider kaotas tõelises põnevusmängus punkte

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milanile päästis viigipunkti Zlatan Ibrahimovic
AC Milanile päästis viigipunkti Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliliiga liider AC Milan pakkus fännidele tõelise thrilleri, kui viigistas koduväljakul 4:4 Udinesega.

66. minutiks juhtis Udinese 3:1 (Udinese eest oli kaks väravat löönud Antonio di Natale ja ühe Alexis Sanches, Milanitabamuse eest hooltses Alexander Pato) ja näis, et Milan peab koduväljakul vastu võtma kaotuse. 78. minutil lõi aga Mehdi Benatia omavärava ning neli minutit hljem Pato oma teise ning tablool säras viik. 89. minutil viis German Denis Udinese aga juhtima, kuid kohtuniku antud üleajal kehastus Milani päästeingliks Zlatan Ibrahimovic.

Viigipunkt oli aga Milanile üsna hea saak, kuna liigatabelis lähimatel jälitajatel käis käsi veelgi kehvemini. Roma Lazio kaotas Leccele 1:2 ja AS Roma jäi võõrsil sama tulemusega alla Sampdoriale. Õhtul mängivad Napoli ja Torino Juventus.

19. vooru järel juhib Milan liigatabelit 40 punktiga, järgnevad Lazio ja Napoli vastavalt 34 ja 33 silmaga. Neljas on 32 punkti kogunud AS Roma. Tiitlikaitsja Milano Inter, kes on pidanud 17 mängu, on 29 punktiga seitsmes.

 

Kohtumised:

Sampdoria – AS Roma 2:1

AC Milan – Udinese 4:4

Bari – Bologna 0:2

Catania – Milano Inter 1:2

Cesena – Genoa 0:0

Chievo – Palermo 0:0

Fiorentina – Brescia 3:2

Lazio – Lecce 1:2

Parma – Cagliari 1:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles