Läti korvpallistaar on vallutanud ameeriklaste südamed

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis.
Kristaps Porzingis. Foto: SCANPIX

Tänavusel hooajal teist aastat järjest NBA kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Golden State Warriorsi tagamees Stephen Curry oli teist aastat järjest ka ühe teise edetabeli tipus, kui tema mängusärki müüdi sel hooajal USAs kõige rohkem.

Kõigist USA osariikidest ei müüdud Curry mängusärki kõige rohkem vaid Ohio ja Oklahoma osariikides, igal pool mujal jättis ta konkurendid selja taha. Müügitabelis oli teisel kohal tänavu Los Angeles Lakersi särgis viimase profihooaja mänginud Kobe Bryant ning kolmanda positsiooni haaras Cleveland Cavaliersi staar LeBron James, vahendab ERR Sport.

New York Knicksis säranud lätlane Kristaps Porzingis kerkis üllatuslikult koguni neljandale kohale. Viimati suutis liiga uustulnuk selles tabelis nii kõrgele tõusta hooajal 2003/04, kui LeBron James ja Carmelo Anthony särgid olid kaks kõige menukamat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles