«Maagiline» Kert Toobal pikendas koduklubiga lepingut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal ei välista juba lähiajal Eestisse mängima naasmist, ent huvi peab selleks tulema mõnelt kohalikult klubilt, mitte temalt endalt.
Kert Toobal ei välista juba lähiajal Eestisse mängima naasmist, ent huvi peab selleks tulema mõnelt kohalikult klubilt, mitte temalt endalt. Foto: Postimees

«Meie maagiline sidemängija Kert Toobal on otsustanud oma seiklust Rennes'is kahe hooaja võrra pikendada. Kert Toobal on selle suurepärase meeskonna selgroog, ta paneb särama meie ründajad ja aitab kriitilistel hetkedel meeskonnakaaslasi rahustada. Kert, aitäh sulle!» tunnustab Rennes'i meeskonna kodulehekülg Eesti koondise kaptenit ja sidemängijat Kert Toobalit.

«Tunnen ennast Rennes'i meeskonnas hästi, klubi toimib korrektselt ja hindab mind väga kõrgelt. Lisaks käib meie kohtumistel palju fänne, mis teeb mängimise kõvasti mõnusamaks. Otsustamise tegi lihtsamaks seegi, et Rennes pakkus kohe kaheaastast lepingut,» kommenteeris rahvusmeeskonna kapten ise lepingupikendust.

Toobali ülimalt kõrget klassi tõestab, et pallur pälvis Prantsusmaa esiliiga kõige väärtuslikuma mängija auhinna. Just tema suurepärased tõsted olid aluseks Rennes'i maagilisele edule karikasarjas, kus jõuti esimese esiliiga klubina finaalmatšile. Seal anti võimas lahing Ajaccio meeskonnale, ent paraku tuli lõpuks 2:3 kaotusega leppida. Samaväärse hiilgava hooaja tegi ta ka esiliigas, kus Rennes jõudis samuti esikohamängule, ent sai samade numbritega veelgi valusama allajäämise Nice'i klubilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles