Galerii: Kanguri endine koduklubi andis võimsa lahingu, kuid kaotas lisaajal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Euroliiga poolfinaalis andis selle hooaja suurüllataja Vitoria Laboral Kutxa poolfinaalis Fenerbahcele vinge lahingu, kuid pidi lisaajal siiski valusa 77:88 kaotuse vastu võtma.

Veel 1.45 enne lõppu oli Laboral Kutxa nelja punktiga juhtimas, kuid viimasel minutil suutis Fenerbahce jõuda 72:72 võiigini. 48 sekundit enne lõppu tabas tähtsa kolmese Luigi Datome, Laboral Kutxa poolelt ei suutnud 35 sekundit enne normaalaja lõppu närvi külmana hoida Darius Adams, kes tabas kahest vabaviskest ühe. Järgnenud lisaaeg kuulus üsna kindlalt favoriidina mängule tulnud Fenerbahcele.

Võitjate parimana viskas Bogdan Bogdanovic 18 punkti, Datome lisas 15 silma. Kaotajate resultatiivseim oli 22 punkti visanud Ioannis Bourousis.

Fenerbahce kohtub pühapäevases finaalis Moskva CSKAga, Laboral Kutxa läheb pronksimängus vastamisi Krasnodari Lokomotiv Kubaniga.

Hooaja alguses kuulus Laboral Kutxa ridadesse ka eestlane Kristjan Kangur, kes tegi kaasa kuues Euroliiga mängus, kus viibis platsil keskmiselt 12 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles