Maailma rikkaim sportlane vihjas tippsporti naasmisele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaimaks sportlaseks titlueeritud USA poksiäss Floyd Mayweather jr vihjas, et ta võib poksiringi naasta ja tema järgmiseks vastaseks võib olla MMA-täht Conor McGregor.

Mayweather pani sportlaskarjäärile punkti eelmisel aastal, kui ta alistas Andre Berto. Praeguse seisuga on tema kontol 49 võitu ja 0 kaotust. Nüüd on ta valmis ringi naasma, kui ta teeniks eelseisva matši eest 100 miljonit USA dollarit.

«See ei ole ainult kuulujutt,» teatas Mayweather Showtime’ile. «See matš võib tõesti toimuda. Oleme mõlemad esimese kategooria staarid. Võitleksime poksireeglite järgi.»

«Lähen ringi juhul, kui teenin 100 miljonit või rohkem,» lisas ta veel. «Minu poolt on kõik võimalik, kuna olen iseenda boss. Ma ei tea, millised piirangud on McGregorile seatud, kuid olen kindel, et matš võib toimuda.»

Võitlussarja UFC boss Dana White on andnud mõista, et tema matši toimumisele kätt ette ei paneks. McGregoril on leping UFCga ja seetõttu oleks tal Mayweatheriga kohtumiseks vaja UFC luba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles