Tartu Kevadjooksul võidutsesid olümpiakoondislased

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste esikolmik Tartu Kevadjooksul 2016
Naiste esikolmik Tartu Kevadjooksul 2016 Foto: Heiki Rebane

Täna toimunud Eesti suurima jooksusarja Selver Linnajooksud avaetapi Tartu Kevadjooksu võitis meestest Tiidrek Nurme Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist ja naistest Leila Luik, samuti Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist.

Nurme läbis kümne kilomeetri pikkuse raja kolmekümne ühe minuti ja kolme sekundiga. Teise koha saavutas võitja klubikaaslane Allar Lamp ajaga 31.12, edestades Keio Kitse Eesti Maaülikooli Spordiklubist nelja sekundiga.

Naistest võidutsenud Luik läbis raja ajaga 36.38. Võitja kannul jõudis kümme sekundit hiljem finišisse Kaisa Kukk spordiklubist Treeningpartner, jättes kolmandaks oma klubikaaslase Mari Boikovi (aeg 37.15).

Tartu Kevadjooksul peeti ka võistkondlikku arvestust, kus saavutas esikoha Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi segavõistkond koosseisus Leila Luik, Tiidrek Nurme, Allar Lamp ja Mart Andresson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles