Ancelotti avaldas Guardiolale jalgpallitreenerite kurva tõe

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõtlik Pep Guardiola.
Mõtlik Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayernit juhendama asuv itaallasest jalgpallitreener Carlo Ancelotti ennustas kolleegi Pep Guardiola tulevikku, väites, et ka tema saab omal nahal vallandamist tunda.

Suvel Manchester Cityt juhtima asuv Guardiola on juhendanud oma karjääri jooksul Barcelonat ning Müncheni Bayernit. Ancelotti hinnangul on vaid aja küsimus, mil mees vallandatakse. «Võitsin Chelseaga duubli, Madridi Realiga La Decima (kümnenda Meistrite liiga tiitli- toim.) ning mind lasti mõlemast klubist lahti,» rääkis itaallane.

«Ei ole olemas treenerit, kes pole oma karjääris mõne klubi poolt lahti lastud. Sir Alex Ferguson Marcello Lippi, Fabio Capello, Jose Mourinho, Rafa Benitez – kõik on seda kogenud. Ainukene tipptreener, kes on seni pääsenud, on Guardiola.»

«Aga ta on veel noor ning küll ta jõuab ka kinga saada. Ühel päeval liitub ta vallandatud meeste klubiga,» sõnas Ancelotti. Guardiola ülesanne Citys ei ole kerge. Klubi ootab temalt Inglismaa kõrgliiga tiitlit ning samuti tahetakse tiitlivõitu Meistrite liigas. Kriitikud on Guardiola kallal sõna võtnud, et kui ta ei suutnud Bayerniga Meistrite liigat võita, siis kuidas ta seda Cityga peaks suutma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles